26 September 2012

Fuck. Da har det skjedd igjen. Enda en meningsløs trafikkulykken mellom mc og bil. Anders som var med oss på søndagens tur ble påkjørt på Trondheimsvegen på Kløfta.

Ifølge operasjonsleder Ola Magne Mæle skjedde ulykken i det bilføreren skulle  kjøre av veien og svingte over motgående kjørefelt.

– Der kom motorsykkelen, som er en 125 kubikker, og kjørte rett inn i bilen.  Føreren, en 17 år gammel mann fra Sørum, er fraktet til Ullevål sykehus. Han  var ved bevissthet, men hadde smerter, sier operasjonsleder Mæle.

Den 29 år gamle kvinnelige bilføreren fra Sørum er fratatt førerkortet.  Politiet mener hun har brutt vikeplikten da hun krysset veien.

http://www.rb.no/lokale_nyheter/article6256073.ece

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.8337065

Like etter klokka 17 fikk politiet på Romerike en tilbakemelding fra  Ullevål sykehus:

– Han anses som alvorlig skadet, men han er utenfor livsfare. Det er beskjeden  vi har fått fra sykehuset, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Romerike  politidistrikt.

God bedring Anders.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UncategorizedLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..