20 September 2012

Selv om jeg håper at det er lenge til vinteren kommer er i alle fall garasjen ryddet og klar. Dvs at alt som ikke hører hjemme i garasjen er flyttet opp på garasjetaken, så dermed er det plass til 2 motorsykler, 2 biler og 1 snøfreser.

Skoda, snøfreser, Warrior og BMW på plass i garasjen. Håper det blir plass til X-Trail’en

Med laserståle fra taken som lyser ned på speilet på bilen vet jeg hvor langt jeg skal rygge, I tillegg har jeg lagt ned ett par steiner så jeg er sikker på at jeg ikke rygger på Warrioren. Tilsvarene laser har jeg også på den andre siden så ikke ho kjører for nærme verktøytavel eller BMW’en.

Laserlys i taket og fysisk sperre på gulvet sikrer at jeg ikke rygger for langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..