20 September 2012

Selv om jeg håper at det er lenge til vinteren kommer er i alle fall garasjen ryddet og klar. Dvs at alt som ikke hører hjemme i garasjen er flyttet opp på garasjetaken, så dermed er det plass til 2 motorsykler, 2 biler og 1 snøfreser.

Skoda, snøfreser, Warrior og BMW på plass i garasjen. Håper det blir plass til X-Trail’en

Med laserståle fra taken som lyser ned på speilet på bilen vet jeg hvor langt jeg skal rygge, I tillegg har jeg lagt ned ett par steiner så jeg er sikker på at jeg ikke rygger på Warrioren. Tilsvarene laser har jeg også på den andre siden så ikke ho kjører for nærme verktøytavel eller BMW’en.

Laserlys i taket og fysisk sperre på gulvet sikrer at jeg ikke rygger for langt.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F650GS Dakar SOLGT, Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..