31 August 2012

Torsdagen kjørte jeg BMW’en ned til MC Oslo AS for å ta 40.000km service på sykkelen, få montert nye dekk og lete etter årsaken til at motoren lugger på visse turtall når motoren ikke har pådrag. Nye Metzeler MCE Karoo 2 dekk ble montert, luggingen viste seg var en feilmelding på Lambdasonde, så når denne var nullstilt gikk motoren skikkelig igjen. I tillegg viste det seg at gasswire ‘en omtrent var helt av så denne ble også skiftet. Pga at gasswire’en ikke var på lager i Norge måtte jeg vente 1 dag med å hente den igjen. Med nye dekk og en motor som ikke lugger gleder jeg meg til en helg på grusveien i forhåpentligvis flott vær og gode turkamerater.

Nye knastedekk Metzeler MCE Karoo 2 på BMW F650GS Dakar

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F650GS Dakar SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..