26 August 2012 MC tur Bergen – Mogreina

Da var det den siste etappe på denne turen som skulle kjøres. Reiste fra Natalie og Erik på Møvik på Sotra ved 1030 tiden og kjørte ut til Arna for og møte Andre Sperstad. Sammen kjørte vi gamleveien fra Arna og nesten ut til Tregereid, før vi la oss på hovedveien opp til Voss. På Voss ble det en lengre pause hvor det ble tid til en liten prat før Andre reiste retning Arna igjen og jeg fortsatt østover.

Andre på sin HD Sportster 1200 ccm

Rett etter Voss satte jeg på meg regntøyet for skyene så skikkelig mørke ut, men heldigvis klarte jeg av en eller annen grunn og unngå omtrent alt som var. Ved Aurland tok jeg til høyre i rundkjøringen og la turen retning Hol.

Warrior på vei fra Aurland til Hol

Noen få mil med lett regn ble det i løpet av disse 52 milene men når jeg hadde sett værmeldingen tidligere var jeg forberedt på en mye våtere tur. Først ved Gol traktene kom det en regnbyge som varte i noen minutter men siden jeg fortsatt kjørte med regntøy var ikke det noe problem.

Takk Andre for hyggelig følge, håper vi kan gjennta det en gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..