20 August 2012 Garasjekveld :-)

Rett etter jobb ble det en tur ned til MCOslo for å kjøpe luftfilter og bensinfilter til BMW’en. Målet er og elemenere vekk de tingene som kan gjøre at sykkelen lugger. Dette var like vell ting som måtte skiftes på service’en om 2 uker, så dermed er det gjort. Etter monteringen av nytt luftfilter og bensinfilter ble det en liten prøvetur og endringer var det men ikke nok endringer til at jeg er fornøyd. Jeg synes sykkelen kjentes sprekere men om dette bare vall innbilling eller om det faktisk stemmer får en lengre tur senere gi svaret på. Luggingen var muligens blitt litt bedre (eller mykere), men jeg er fortsatt ikke fornøyd. Håpet nå er at servicen den 30. august kan gi svaret på hvorfor den lugger. Fetere bensinblanding kan jo f.eks. være løsningen. Håper bare de ikke svarer det samme som mange sier på BMW forummene, nemlig at alle F650GS’er lugger 🙂 Jeg merker uansett ikke luggingen på grusveiene og det er jo der jeg skal bruke den så det kan jo være at jeg finner meg i disse BMW nykkene.

Etterpå ble klargjøring av Yamaha’en for Stavanger tur i morgen. Stroppekrokene på baksjermen ble montert og det samme ble den bakerste ryggstøtten. Dette gjør at bagasjen står stødigere. Værmeldingene lover oppholdsvær, så da får vi håpe på det 🙂

Warrior’en klar for tur, BMW’en fått nytt bensin og luftfilter og Suzuki’en venter på en ny eier 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..