20 August 2012 Garasjekveld :-)

Rett etter jobb ble det en tur ned til MCOslo for å kjøpe luftfilter og bensinfilter til BMW’en. Målet er og elemenere vekk de tingene som kan gjøre at sykkelen lugger. Dette var like vell ting som måtte skiftes på service’en om 2 uker, så dermed er det gjort. Etter monteringen av nytt luftfilter og bensinfilter ble det en liten prøvetur og endringer var det men ikke nok endringer til at jeg er fornøyd. Jeg synes sykkelen kjentes sprekere men om dette bare vall innbilling eller om det faktisk stemmer får en lengre tur senere gi svaret på. Luggingen var muligens blitt litt bedre (eller mykere), men jeg er fortsatt ikke fornøyd. Håpet nå er at servicen den 30. august kan gi svaret på hvorfor den lugger. Fetere bensinblanding kan jo f.eks. være løsningen. Håper bare de ikke svarer det samme som mange sier på BMW forummene, nemlig at alle F650GS’er lugger 🙂 Jeg merker uansett ikke luggingen på grusveiene og det er jo der jeg skal bruke den så det kan jo være at jeg finner meg i disse BMW nykkene.

Etterpå ble klargjøring av Yamaha’en for Stavanger tur i morgen. Stroppekrokene på baksjermen ble montert og det samme ble den bakerste ryggstøtten. Dette gjør at bagasjen står stødigere. Værmeldingene lover oppholdsvær, så da får vi håpe på det 🙂

Warrior’en klar for tur, BMW’en fått nytt bensin og luftfilter og Suzuki’en venter på en ny eier 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F650GS Dakar SOLGT, Suzuki XF650 Freewind SOLGT, Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..