6 August 2012 Garasjekveld

Ble en liten tur i garasjen i kveld også. Demonterte beskyttelsen på høyre siden av styret for og komme til bremseveske beholderen til forbremsen. Det viste seg at også denne hadde veldig lite bremseveske så ny veske ble helt på og en liten prøvetur ble gjort. Men det viser seg at forbremsene pulserer fortsatt. Så da får vi lete videre for å finne årsaken til pulseringen. Tenkte og ta en rengjøring av skive og klosser pluss lufting siden det har vært lite bremseveske på beholderen (men da skulle vell bremsene bare vært myke). Sjekket også bremseskive og felg så vidt i kveld, men det så greit ut. Etter rengjøring av skive og klosser får jeg sjekke bremseskive og felg litt mer nøye pluss bremseklosser, boltene til bremsekalipper og om det evt er skjevhet i innfestingen som kan være forårsaket av f.eks. en skivelås.

Når været blir bra får jeg hente Yamaha’en også. Da begynner det og bli trangt i garasjen 🙂

Suzuki XF650 Freewind and BMW F650GS Dakar

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F650GS Dakar SOLGT, Suzuki XF650 Freewind SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..