Dag 9 _ 28 Juli 2012

Kjørte de siste 35km ned til Kemer, og fikk vasket sykkelen under veis.

I Kemer ble vi tatt i mot av brudgommen og Solveig Barstad fra TV2 pluss kameramann og lydmann. De var vist på stedet for å lage reportasje om nordmenn som gifter seg i utlandet.Så når Nina og jeg trillet inn på området ble det litt filming og intervju om turen. Så får vi se om det klippes vekk eller vises på TV2 en gang utpå høsten.

Brylluppet var fantastik flott arangert. 70-80 venner og familie hadde lagt ferien sin til Tyrkia for å delta i bryllupet som var lagt til i nydelige omgivelser hvor brudeparet kom ridene inn på hver sin hest.

Anne og Bjarte kommer ridende inn på hest

Den kvinnlige sjømannspresten holdt en flott sermoni, i den flotte cowboy byen som var laget til på ranchen hvor aragemanget ble avholdt.

Om det var tilfeldig eller ikke at galgen som hestetyvene ble hengt i var plassert 2 meter bak presten skal være usagt 🙂

Så var det tid for mat, drikke og dans 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 MC tur Norge-Tyrkia-NorgeLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..