Dag 10 _ 29 Juni 2012

Stille rolig dag. Kjørte fra Kemer ved 10 tiden tilbake til Antalya. Der hadde jeg via kjentfolk avtale med ett verksted som skiftet både bakdekket og framdekket. Bakdekket hadde nok klart ett par tusen km til, men ville helt klart ikke klart hele turen tilbake til Norge.Framdekket burde klarte hele turen, men ved en feiltagelse var det blitt montert 130 dekk forran, og det viste seg at når hastigheten ble høy tok det oppi framskjermen. Det hadde skadet dekket, og også lagd merker innvendig i skjermen. Nå er det montert 120 dekk igjen forran og da er det rikelig med klaring. Takk til KARAYOL LASTIK www.karayollastik.com som viste topp servise med dyktige medarbeidere, og topp moderne utstyr.

KARAYOL LASTIK skifter dekk på min Warrior

Om kvelden var det ut og spise en middag………….

På restaurant i Antalya

……….. og etterpå var det en liten vandring i parken, før det var tilbake til Eva for og pakke sykkelen for 2 personer i noen dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..