Dag 10 _ 29 Juni 2012

Stille rolig dag. Kjørte fra Kemer ved 10 tiden tilbake til Antalya. Der hadde jeg via kjentfolk avtale med ett verksted som skiftet både bakdekket og framdekket. Bakdekket hadde nok klart ett par tusen km til, men ville helt klart ikke klart hele turen tilbake til Norge.Framdekket burde klarte hele turen, men ved en feiltagelse var det blitt montert 130 dekk forran, og det viste seg at når hastigheten ble høy tok det oppi framskjermen. Det hadde skadet dekket, og også lagd merker innvendig i skjermen. Nå er det montert 120 dekk igjen forran og da er det rikelig med klaring. Takk til KARAYOL LASTIK www.karayollastik.com som viste topp servise med dyktige medarbeidere, og topp moderne utstyr.

KARAYOL LASTIK skifter dekk på min Warrior

Om kvelden var det ut og spise en middag………….

På restaurant i Antalya

……….. og etterpå var det en liten vandring i parken, før det var tilbake til Eva for og pakke sykkelen for 2 personer i noen dager.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 MC tur Norge-Tyrkia-NorgeLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..