Dag 11 _ 30 Juni 2012

Ble en litt sen start fra Antalya. Var ett par småting som måtte fikses hos Eva pluss at Nina måtte få orden på feriemagen. Men klokken 11 var vi ferdig pakket og 1138 kjørte vi forbi Viking 22 i Kemer og tutet på gjengen som fortsatt var der.

Veiene gikk på vanlige «småveier» langs kysten, hvor det ene ferie paradiset etter det andre lå langs havet.

Veiene rundt Kemer, Tyrkia

Jeg hadde jo fått en fotograf bak meg, og dermed ble mange bilder tatt i løpet av denne dagen 🙂

Tyrkiske landeveier langs kysten

Når man er 2 stk på tur opplever man ofte at man har sett 2 forskjellige ting på en og samme plass. I dette tilfellet så Nina de flotte øyene som lå langs kysten, mens jeg hadde fokus på de hvite feltene på asfalten. Disse hvite feltene er steder hvor de hadde strødd fin hvit sand oppå den oljete asfalten.

Oljete Tyrkiske veier som strøes med sand

Ikke alle pizza’er er runde. I Tyrkia kan de også kjøpes som metervare 🙂

1 meter med pizza

Flere flotte kystplasser ble passert ……………………….

Tyrkiske badestrender

……. før vi til slutt tok av vei 400 og svingte ned til Marmaris ……………….

Veien til Marmaris

…………….. og endte opp som planlagt i Icmeler på Denitz Kapisys for å ta en øl hos Bruce som vi har kjent i snart 10år. Etter en øl booket vi inn på Hotel Golmar Beach for en kjapp dusj og så er det ut for å ta en øl og en bedre middag.

En øl sammen med Bruce i Icmeler, på  strand restauranten Denitz Kapisys

Totalt 41 mil i dag på flotte (delvis oljete veier) hvor Nina fortsatt sliter litt med å finne en god sittestilling 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 MC tur Norge-Tyrkia-NorgeLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..