Dag 8 _ 27 Juni 2012

Denne dagen startet med regn. Drøyde lenge på hotellet før jeg dro. Tror jeg satt i sadlen 1030.

På utsiden av hotellet i Istanbul

Men etter noen få km var det bare å parkere under en bro å få på seg regntøyet.

Under en bro i Istanbul for å sette på regntøy

Totalt sett kjørte jeg i 12mil i regnvær før solen dukket opp å veiene ble tørre. Å ligge på motorveiene ut fra Istanbull med den trafikken i det været var en heller ukoselig opplevelse.

Resten av turen gikk egenlig greit, men måtte hele tiden være på vakt. Solen tidligere dager hadde fått oljen frem i asfalten,  og med regn på toppen av dette  gjorde veiene glatte. Der det var ekstra glatt hadde de for sikkerhet skyld strødd med småstein.

Regnet har for håpentligvis vasket vekk oljen på asfalten

Noen timer syd for Istanbull trengte jeg bensin og stoppet på x antall stasjoner, hvor jeg hver gang fikk beskked om at de var tom for bensin. Jeg hadde jo med 5 liter ekstra så det var ikke noe panikk, men jeg viste jo ikke hvor mange bensin stasjonet det ville være de neste milene. En av stasjonene jeg stoppet på var bevoktet av 3 militære personer med maskingeværer. Heller ikke her fikk jeg fylle selv om denne stasjonen faktisk hadde besin. Det viste seg at dette stasjonen skulle brukes av militære kjøretøy så jeg ble pent bedt om å kjøre videre. Men omsider dukket det opp en stasjon som hadde bensin til en tørst nordman. Hyggelig betjenig som ikke kunne ett eneste engelsk ord, men Tyrkisk te skulle de selvfølgelig servere. På den måten fikk de holdt meg igjen litt til slik at de kunne spørre litt om turen, sykkelen etc. Standard spørsmålene uansett språkproblemer alle stiller er:
1: hva koster en slik sykkel.
2: hvor stor er motoren
3: hvor fort går den
Men med hyggelig folk må man jo forsøke å være hyggelig tilbake.

Var fremme i Antalya og møtte Nina ved Migros ca klokken 2130.

Alt i alt en kjekk dag i sadlen på totalt 70 mil på varierende veier. Noe bildet muligens viser 🙂

En skikkelig møkkete Warrior

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 MC tur Norge-Tyrkia-NorgeLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..