Dag 24 _ 13 Juli 2012

Startet fra hotellet 0945, noe som var litt senere enn først beregnet, men siden det var siste feriedag er det vell lov og være litt sløv. Klokken 1030 kjørte jeg over broen til Sverige, og kl 14 var jeg i Gøteborg. Jonny som skulle møte meg i Sverige en plass, hadde startet tidlig, og var kommet til Gøteborg noen få minutter før meg. Det ble litt styr med å finne hverandre, men omsider fant vi samme bensinstasjon og klokken 15 reiste vi videre mot Svinesund for Harry handling.

Vi var begge enige om at det fikk være nok med motorveier for en dag, så i Halden tok vi veien opp mot Rakkestad, videre til Askim, over Solbergfoss, Stegen, Enebakk, Lillestrøm og så vært til vårt.

På Solbergfoss hadde vi oss en pause, og traff opp til flere kjentfolk.

2130 parkerte jeg på utsiden av garasjen her på Mogreina. Turen på 12100km er over, så da er det vell bare og begynne og planlegge neste tur 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 MC tur Norge-Tyrkia-NorgeLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..