Dag 23 _ 12 Juli 2012

Ikke så mye spennende og fortelle om denne dagen. Værmeldingen hadde sagt sitt og jeg kunne forvente meg en våt dag. Heldigvis ble det ikke like ille som jeg hadde frykter. De første 8 milene var tør asfalt, så stoppet jeg for og fylle bensin og da kom det noen dråper, så jeg satte på meg regntøyet. Når jeg kom ut på veien igjen var veien skikkelig våt så det hadde regnet mer det enn hvor jeg hadde tatt pause. Kjørte 35 kilometer på våre veier, og så ble det 12 mil på tørr asfalt igjen. Og slik forsatte dagen. Ved ett par anledninger regnet det skikkelig, og da var det bare og roe ned.

Booket inn på Scandic i Ringsted noen mil før København ved 21 tiden etter og ha kjørt 883km på dagens transport etappe med en gjennomsnitt fart på 106km/t.

Så da er det bare en dag igjen så er denne MC ferien over. Jeg har hatt Jonny som back Office hvis det skulle bli behov for hjelp på noe måte, men heldigvis har han ikke blitt belastet med noen oppgaver. Men hvis alt går etter planen kommer han til å kjøre meg i møte i morgen. Blir kjekt med følge de siste milene hjem.

 

Har ikke tatt noe bilde i dag, men kan jo sette inn dette bildet fra en av plassene nede i Italia hvor jeg tok meg en 10 minutters pause for og nyte livet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..