Dag 22 _ 11 Juli 2012

Reiste fra hotellet kl 10 og kjørte inn i Tyskland klokken 1120 i en liten by som heter Rheinheim. Videre gikk turen mot Black Forest området som ligger i syd-vest Tyskland og er ett mer eller mindre rektangulært område med en lengde på 160km.

 

Masse koselige svingete veier omgitt av skog.

Generelt sett finnes det mange fine plasser, hvis man bare ber gps’en holde seg vekk fra motorveiene.

Men etter Black Forest var jeg plutselig fornøyd med rolige veier, og fant ut at jeg fikk komme meg litt lenger nordover før kvelden. Så jeg kom meg i alle fall opp til hotel Arkadia i Friedrichsdorf, som ble turens dyreste hotellopphold så langt. De skulle t.o.m. ha betalt for lån av det trådløse nettet, men endte med at jeg fikk det gratis.

Så da gjenstår det vell bare 2 dager med transport etappe for og komme seg hjem. Nok er nok. Nå vil jeg hjem og slappe av i 2 dager før det er på jobb igjen. Har hørt at det er kommet gjerde som skal monteres også, men det blir ikke montert før i neste uke 🙂

Ble tilsammen 440km i dag, å det vil si at det er 1597km igjen til Mogreina. Satser på og komme meg til grensen til Danmark i morgen, så får siste etappe bli Danmark, Sverige og Norge.

Hilsen Jarle Eek

En kommentar om “Dag 22 _ 11 Juli 2012”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..