Dag 21 _ 10 Juli 2012

Våknet ved 8 tiden til regnvær og torden. Passet meg bra siden formen fortsatt ikke er så mye bedre, så dermed kunne jeg sove litt til.

Klokken 1045 var jeg klar til og kjøre videre etter at personellet hadde servert meg dobbel dose av noen brusetabletter som skulle hjelpe på formen. Og om det var tablettene eller ikke vet ikke jeg, men nå i kveld er i alle fall formen en god del bedre enn den har vært de siste dagene.

Dagen i dag skulle etter planen gå i rettning nord og dermed ble det Stelvio passet en gang til, men denne gangen tok jeg til venstre rett før toppen…………………………….

…………………………..og kjørte slik at jeg var nede i Sta. Maria i Sveits klokken 1210. Det er første gangen jeg kjører denne veien å det var helt klart verdt turen. Flott utsikt,………………

 

…………………………… flotte bakker, flotte svinger, litt dårligere asfalt og 1-2 kilometer på grusveier.

 

Temperaturen på toppen i dag var nok nede i 10 grader tipper jeg. Regnværet på morgen kvisten har nok kjølt ned luften.

 

Busslommer fungerer også greit som rasteplass 🙂

Etter dette tok jeg Fluela passet mot Davos og var fremme i Davos klokken 14.

Pass dal Fuorn ble også kjørt. Her var det få mc’er og se men en del lave biler med dårlig tid.

Klokken 1530 kom det en del mørke skyer og jeg rakk akkurat og svinge inn på Heidi Land før det kom en regnbyge som varte i 10-15 minutter.

Klokken 16 kom til første avkjørsel til Liechtenstein. Stedet hvor alle kjøretøy har registreringsnummer som begynner på FL. Kjørte gjennom hele Liechtenstein, tok meg litt mat og kjørte ut igjen klokken 18.

Jeg hadde lagt inn en rute på gps’en som i morgen skulle bringe meg til Baden-Baden området, og veiene jeg hadde lagt inn var perfekte 🙂

Jeg er litt stolt over valget, men er ikke i stand til å fortelle hvor jeg har vært. For og si det slik, veiene gikk gjennom gårdtun, mellom kuer med bjeller på størelse med en 5 liters kanne, ingen annen trafikk en lokal befolkningen som lurte fælt på hvem raring som hadde kjørt seg vill, spesielt når deg ble slutt på asfalten, og grusveiene overtok.

 

En nydelig dag som ikke brakte meg mer enn 300 km avgårde, med en gjennomsnittlig fart på 47km/t. Så med denne farten er jeg vell hjemme i september en gang 🙂

Hvis jeg ikke tar helt feil er ca9900km unnagjort så langt, og i underkant av 2000km gjennstår før jeg er hjemme.

I morgen er målet og komme meg gjennom Black Forest området i syd Tyskland, så får vi se hvor mye mer jeg rekker før mørket faller på.

Når man kjører langt ute på landsbygda som i dag, opplever man kjapt at det og finne overnatting fort tar litt tid. Det er slett ikke alle småbyer som tilbyr overnatting. I kveld ble det Park Hotell i Winterthur rett nord for Zurich.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..