Dag 18 _ 7 Juli 2012

Reiste fra hotellet klokken 9, og kjørte kystveien nordover.

Det kommer masse cruiseskip til Dubrovnik hver eneste dag.

Kjørte inn i Bosnia klokken 10.

Planen i går var at jeg i dag skulle kjøre til Sarajevo, men ett av hoved målene med denne turen var og se litt mer av Italia enn jeg gjorde sist gang. Derfor la jeg heller kursen mot Zagreb. Først ca 10 mil på små koselige veier, og så ut på motorveien for å spise litt kilometer.

I Blosnia ble jeg kjørt forbi av 3 Italienere som hadde dårlig tid så det ut som. 2 timer senere kjørte de forbi meg igjen. Da så det ut at de roet seg litt ned. De forsto muligens at det ikke er toppfarten som bestemmer når de skal komme frem 🙂 Traff også på en gjeng fra Tsjekkia som var på vei motsatt vei enn jeg var. De hadde vært på veien 1 uke så lang og skulle ned til Dubrovnvik.

Ca 6 mil før Zagreb la jeg kursen mot Slovnia. Kjørte over grensen ved Rijeka, og kjørte litt på måfå rundt ……………..

……………………….før jeg la kursen mot den Italienske grensen. De Slovenske veiene var veldig kjekke, fin natur og generelt koselige omgivelser. Hvis dette representerer resten av landet, må Slovenia besøkes skikkelig en gang. 1 1/2 time er ikke nok. De kan muligens ha flere artige skilt 🙂

Tilsammen ble det 790 km i dag, og nå befinner jeg meg i Cessalto som ligger 6 mil fra Venezia.

Temperaturen i dag har vært 8-10 grader lavere enn på mange dager. Dvs mellom 30 og 33 grader. Meget behagelig kjøretemperatur.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 MC tur Norge-Tyrkia-NorgeLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..