9 juni 2012 Schuberth C3 src system

Lørdag kvelden gikk med på å parre 2stk Schuberth C3 src system. Siden Nina skal være med 4 dager på Tyrkia turen, å muligens også være med noen andre turer kjøpte også Nina seg en Schuberth C3 hjelm. Dermed var det mulig å montere  C3 sin src system slik at vi kan snakke litt sammen også når vi kjører. Har testet Skala tidligere, men var ikke særlig fornøyd med den pga vindstøy pga den klumpen som blir hengende på utsiden av hjelmen. Denne derimot er fullstendig spesial laget for C3, er innebygget og integrert i hjelmen.

Litt utfordrende ble det når GPS’en, mobilen, Ipod og vox skulle fungere samtidig, men med bruksanvisning og god tålmodighet er alt mulig 🙂

Schuberth C3 SRC system
Schuberth C3 SRC system

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UtstyrLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..