5 Juni 2012 Rear Footpeg Repositioning Kit

Da er Rear Footpeg Repositioning Kit montert. Pent ble det ikke men for passasjeren som skal sitte på ble fothvileren senket med ca 5cm og flyttet ca 7 1/2cm frem. I tillegg til at det sikkert er mer behagelig for passasjeren, ser jeg at det også er en fordel for meg på lengre turer. Har man sittet i salen en lang dag, kan det noen ganger være behov for å strekke litt på beina for å få i gang blodomløpet. Med disse fothvilerne ser det ut til at jeg får muligheten til å kunne stå å kjøre litt i kortere perioder.

Yamaha RoadStar XV1700 Warrior Rear Footpeg Repositioning Kit
Yamaha RoadStar XV1700 Warrior Rear Footpeg Repositioning Kit

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..