25 Mai 2012 Pinsetur på mc

Da er pinseturen 2012 påbegynt. Dro rett fra jobb, å første stopp ble biltema nedenfor Olavsgård for å kjøpe meg ett par nye surrestropper. Så ble det ett stopp hos Petter på Stovner. Her ble jeg sittende helt til 1830 tiden. Da var temperaturen litt mer behagelig med tanke på at trafikken gikk relativt tregt på hovedveiene. Måtte derfor være kreativ å bruke litt tid på forskjellige småveier.

Endte til slutt opp i Kongsberg å kjørte litt rundt på noen koselige småveier.

Så da var det å finne seg en plass å nyte kveldsroen før turen gikk inn  til Kongsberg sentrum for å få seg ett rom på Best Western som gir rabatt til mc folk 🙂

Planen for i morgen er å kjøre herfra til Seljord via Rjukan. Målet er å finne noen småveier som ligner på kartet under. Vell fremme i Seljord og Garvikstrondi Camping tenkte jeg å booke inn på hytten, sette fra meg baggen, ringe Yngve og Eldar å muligens kjøre de i møte.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..