25 Mai 2012 Pinsetur på mc

Da er pinseturen 2012 påbegynt. Dro rett fra jobb, å første stopp ble biltema nedenfor Olavsgård for å kjøpe meg ett par nye surrestropper. Så ble det ett stopp hos Petter på Stovner. Her ble jeg sittende helt til 1830 tiden. Da var temperaturen litt mer behagelig med tanke på at trafikken gikk relativt tregt på hovedveiene. Måtte derfor være kreativ å bruke litt tid på forskjellige småveier.

Endte til slutt opp i Kongsberg å kjørte litt rundt på noen koselige småveier.

Så da var det å finne seg en plass å nyte kveldsroen før turen gikk inn  til Kongsberg sentrum for å få seg ett rom på Best Western som gir rabatt til mc folk 🙂

Planen for i morgen er å kjøre herfra til Seljord via Rjukan. Målet er å finne noen småveier som ligner på kartet under. Vell fremme i Seljord og Garvikstrondi Camping tenkte jeg å booke inn på hytten, sette fra meg baggen, ringe Yngve og Eldar å muligens kjøre de i møte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..