24 mai 2012 Siste mc turen før pinseturen

Knallværet nå om dagene innbyr virkelig til sykkelturer men 2 dager på kurs i Oslo denne uken å så 2 dager på seminar har forhindret meg fra å nyte været. Men i dag ble det en liten tur på 10-12 mil.

og så var det rett hjem å pakke sykkelen for pinseturen. Tenkte å kjøre rett fra jobb, men har fortsatt ikke bestemt meg for hvor turen skal gå 🙂 Det blir nok en fredag på måfå. Lørdag er planen å kjøre til Seljord å møte Yngve som kjører fra Bergen lørdag formiddag. Så får vi se hvor turen går.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..