15 mai 2012 Avon Storm 2 Ultra

Da er nytt bakdekk montert. Takk til NST Gardermoen for god service. Det ble ett Avon Storm 2 Ultra bak dekk denne gangen. Har notert meg tachometer standen så får vi se hva den er neste gang det må skiftes. Håper i alle fall det holder til litt småkjøring her frem til Tyrkiaturen den 21. juni, å hele veien ned. Så får jeg skifte dekk i Tyrkia før jeg legger turen nordover igjen. Avon Storm 2 Ultra skal i følge det jeg har hørt tåle 12% lengre kjørelengde enn forgjengeren 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..