13 mai 2012 Øyeren rundt 2012

Da ble det en liten mc tur i dag også. Til sammen 31 mil med nesten like mange stopp 🙂 Reiste fra Mogreina ved 11 tiden. Kjørte ned til Fetsund, å så videre langs østsiden av Øyeren. 1230 parkerte jeg på utsiden av misjonskirken i Askim, hvor noen hadde arangert Øyeren rundt 2012.

Ett par jenter fra just girls mc klubb i Askim http://www.justgirlsmc.no/, en fra Holy Riders mc avd Oslo http://www.holyriders.no/ å ellers andre lokalt fra Askim og nærområdet. Traff t.o.m. 2 gamle kjente jeg ikke hadde sett siden begynnelsen av 80 tallet.

Turen startet som sagt i Askim, så gikk turen via gamle veien til Spydeberg å videre til Ski. Her ble det en liten pause på utsiden av Egon i Ski sentrum. Fra ski gikk turen videre til Enebakk, vest siden av Øyeren opp til Lillestrøm å sydover igjen langs østsiden av Øyeren. Her er det ett stopp ved Gansvika kro hvor det ble tid til muffins og kaffe.

Etter 31 mil med forsiktig kjøring ble ikke dekket så veldig mer slitent enn det var i går. Det er tydelig att kjørestilen er med på å bestemme hvor lenge ett dekk skal vare 🙂

Men i morgen blir nye dekk montert å det skal bli bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..