12 mai 2012 Ett historisk øyeblikk

Ett historisk øyeblikk. Nina på baksetet på en Warrior. Jeg hadde tenkt å lufte meg en liten tur i dag. Planen var bl.a. å stikke innom modern med en forsinket gebursdag gave, å Nina fant plutselig ut at ho skulle bli med. Turen sist uke på ca 2 mil må ha gitt mersmak, så i dag ble det nesten 20mil. Med en møkkete bokse etter min siste grus tur, å ungene sine gamle mc jakke var ho klar. Her er ho avbildet på terrassen til modern. Virker som ho er gått sliten etter snaue 10mil.

Merkelig hvor fort den siste rest av bakdekket forsvinner. Det begynte å bli lite mønster igjen, å med 20 forsiktige mil i dag var 50% av det som var igjen av mønster forsvunnet. Hvis det blir tur i morgen også forsvinner vel det siste som er igjen. Godt Avon Storm 2 Ultra 200 50r17 dekk er bestilt å blir montert på mandag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..