12 mai 2012 Ett historisk øyeblikk

Ett historisk øyeblikk. Nina på baksetet på en Warrior. Jeg hadde tenkt å lufte meg en liten tur i dag. Planen var bl.a. å stikke innom modern med en forsinket gebursdag gave, å Nina fant plutselig ut at ho skulle bli med. Turen sist uke på ca 2 mil må ha gitt mersmak, så i dag ble det nesten 20mil. Med en møkkete bokse etter min siste grus tur, å ungene sine gamle mc jakke var ho klar. Her er ho avbildet på terrassen til modern. Virker som ho er gått sliten etter snaue 10mil.

Merkelig hvor fort den siste rest av bakdekket forsvinner. Det begynte å bli lite mønster igjen, å med 20 forsiktige mil i dag var 50% av det som var igjen av mønster forsvunnet. Hvis det blir tur i morgen også forsvinner vel det siste som er igjen. Godt Avon Storm 2 Ultra 200 50r17 dekk er bestilt å blir montert på mandag.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..