7 mai 2012 MC tur på snø

Da ble det en ny tur sammen med Jonny. Vi møttes på Jessheim, tok vestsiden av Hurdal sjøen oppover, forbi Hurdal skisenter å videre opp i åsene. Målet var å kjøre opp til Totenåsen, men på de flotte grusveiene ble det etter hvert litt bløtt, å så ble det hvitt.

Så etter en stund gikk det som det måtte gå 🙂

Hva som skjedde fikk man ikke mulighet til å tenke over før man skled bortover snøen sammen med sykkelen å bare håpet på at Jonny som kom bak rakk å stoppe. Fordekken skled rett ut til høyre uten forvarsel å uten at jeg hadde vært borte i bremsen eller andre ting som skulle tilsi at noe skulle gå galt. Styret fikk seg en skikkelig smell, så det er det bare å få skiftet. Clutchen ble litt merkelig etterpå å det samme ble girhendelen, men disse to tingene kan man nok justere.

Så da var det bare å forsette. Man trodde jo ikke at det kunne bli værre men det kunne det altså. Dekkene på Suzukien fungerer greit på asfalt og grus, men på snø var de håpløse. Å manøvrere på snø med disse dekkene, bøyd styre, problemer med giringen å en clutch som gjorde at sykkelen gikk uansett om clutchen var inne eller ute måtte jo ende med en tur til i bakken 🙂

Bortsett fra ett par småting som må fikses på sykkelen, en venstre arm som ikke har fungert de siste par mnd’ene å som fikk seg litt ekstra hard massasje, en finger som plutselig ble litt større enn normalt gikk det veldig greit.

Kom ut på asfalten igjen på Skreia, å kjørte asfalterte veier til Minnesund hvor det ble en liten pause før turen gikk over åsen til Hurdal, å derfra hjem til Mogreina igjen.

En kjempe tur 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..