23 mars 2012 Biltema mc batteri

Episode 2 av batterimonteringen av Biltema batteri 🙂 Kjøpte jo ett batteri på Biltema sist uke som er litt større en original batteriet, å derfor ble det ikke montert med en gang. I tillegg fikk jeg besøk av Anja, å når ho hadde reist dro jeg til Bergen. Dermed ble monteringen utsatt til i denne uken.

Sist uke når jeg kjøpte batteriet hadde jeg så fokus på størelsen av batteriet at jeg glemte helt plaseringen av polene. Å har man 50/50% mulighet til at noe kan gå galt så tilsvarer det som regel 100% sjangs for at noe kan gå galt. Å det stemte også denne gang. Reiste derfor ned på Biltema etter jobb å byttet batteri til ett hvor polene var motsatt plasert.

Dermed var det hjem i garasjen å finne frem rottehalen 🙂 Den er grådig grei til å komme til på trange steder.

Med rottehalen klarte jeg å skjære vekk det partiet i batterikassen som var smalere enn resten av batterikassen. På den måten vil det bli plass til det litt større batteriet.

Så var det i finne frem Gaffatape til innvendig bruk i batterikassen. På utsiden skar jeg til en plastplate som jeg bøyde til litt med hjelp av varmluft pistolen slik at den fikk formen som jeg ønsket, å fikk montert denne med bostik. Dermed burde bæreevnet til batterikassen være ivaretatt. .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..