23 mars 2012 Biltema mc batteri

Episode 2 av batterimonteringen av Biltema batteri 🙂 Kjøpte jo ett batteri på Biltema sist uke som er litt større en original batteriet, å derfor ble det ikke montert med en gang. I tillegg fikk jeg besøk av Anja, å når ho hadde reist dro jeg til Bergen. Dermed ble monteringen utsatt til i denne uken.

Sist uke når jeg kjøpte batteriet hadde jeg så fokus på størelsen av batteriet at jeg glemte helt plaseringen av polene. Å har man 50/50% mulighet til at noe kan gå galt så tilsvarer det som regel 100% sjangs for at noe kan gå galt. Å det stemte også denne gang. Reiste derfor ned på Biltema etter jobb å byttet batteri til ett hvor polene var motsatt plasert.

Dermed var det hjem i garasjen å finne frem rottehalen 🙂 Den er grådig grei til å komme til på trange steder.

Med rottehalen klarte jeg å skjære vekk det partiet i batterikassen som var smalere enn resten av batterikassen. På den måten vil det bli plass til det litt større batteriet.

Så var det i finne frem Gaffatape til innvendig bruk i batterikassen. På utsiden skar jeg til en plastplate som jeg bøyde til litt med hjelp av varmluft pistolen slik at den fikk formen som jeg ønsket, å fikk montert denne med bostik. Dermed burde bæreevnet til batterikassen være ivaretatt. .

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..