21 april 2012 MotorCycle USA

MotorCycleUSA har testet dreimoment på Yamaha RoadStar Warrior, Harley Street Rod, Kawasaki Mean Streak, Honda VTX 1800, og Victory Hammer. Yamaha bør vell ikke være misfornøyd med denne testen 🙂

Ser at warrior’en bare er oppført med 94,73 ft/lbs eller 128nm i denne testen, men i følge instruksjonsboken skal den være på vell 140nm. Ikke galt uansett for en gammel traver fra midten av forje tiår. Det er langt mellom sykklene med såpas dreimoment selv blant 2012 modellene. Litt artig også å se at HD Rod og Yamaha Warrior 2004 modellen med 200 bakdekk å mest sannsynlig tidenes største eksosanlegg var en trensetter for de sykklene som skulle komme senere. I dag er 200 – 240 bakdekk helt normalt, selv om muligens forsatt ingen har bygget større basoka (eksospotte) enn den de satte på Warrior’en.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..