17 april 2012 Vedlikeholdsfritt gel batteri

Var en tur på biltema i dag å kjøpte nytt vedlikeholdsfritt gel batteri til Warrior’en. Original batteriet var litt mindre enn det 14ah jeg kjøpte så monteringen ble selvfølgelig en utfordring. Det optimale hadde vært å fjernet batterikassen for så å bearbeide den litt på arbeidsbenken, men det å demontere batteri kassen er jo nesten like mye arbeid som å …………………….. Batteriet er litt høyere en original batteriet men det går greit. Lengden går også greit, men bredden på batteriet som nå er 1cm mer er en utfordring. Men batterikassen har ett lite parti innvendig som er 1cm mindre enn resten av kassen. Hvorfor de har laget det slikt vet jeg ikke for det er ingen ting på baksiden som tilsier at det trenger denne ekstra plassen. Så planen er å skjære vekk dette partien, lime på ekstra forsterkning så kassen ikke svekkes og vannsprut fra dekket  kan trekke inn. Når dette er gjort blir det plass til batteriet å vi er klar til å kjøre igjen 🙂

Så når noen bekymrer seg for om Arntzen og Lyng må gå av som hoveddommere, å Thomas Indrebø allerede har gått av som  meddommer  i Breiviksaken får jeg konsentere meg om mine små bekymringer i garasjen 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..