17 april 2012 Vedlikeholdsfritt gel batteri

Var en tur på biltema i dag å kjøpte nytt vedlikeholdsfritt gel batteri til Warrior’en. Original batteriet var litt mindre enn det 14ah jeg kjøpte så monteringen ble selvfølgelig en utfordring. Det optimale hadde vært å fjernet batterikassen for så å bearbeide den litt på arbeidsbenken, men det å demontere batteri kassen er jo nesten like mye arbeid som å …………………….. Batteriet er litt høyere en original batteriet men det går greit. Lengden går også greit, men bredden på batteriet som nå er 1cm mer er en utfordring. Men batterikassen har ett lite parti innvendig som er 1cm mindre enn resten av kassen. Hvorfor de har laget det slikt vet jeg ikke for det er ingen ting på baksiden som tilsier at det trenger denne ekstra plassen. Så planen er å skjære vekk dette partien, lime på ekstra forsterkning så kassen ikke svekkes og vannsprut fra dekket  kan trekke inn. Når dette er gjort blir det plass til batteriet å vi er klar til å kjøre igjen 🙂

Så når noen bekymrer seg for om Arntzen og Lyng må gå av som hoveddommere, å Thomas Indrebø allerede har gått av som  meddommer  i Breiviksaken får jeg konsentere meg om mine små bekymringer i garasjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..