14 april 2012 Gravel road

En flott dag med mange mil på dirt roads sammen med gravel road kongene Tom Arne og Jonny. Vi dro fra Årnes på grusveiene over til Nordre Mangen. I området fra Mangen Kapell fant vi et lite grusparadis selv om alle veiene ikke var kjørbare enda grunnet snø.  Langt oppi lia i Mangenskauen røk kjedelåsen til Jonny.   Eneste mulighet var derfor at Jonny satte seg bakpå min sykkel, kjøre fra Mangenskauen, hjem til Tom Arne, hvor Jonny fikk låne en kjedelås og verktøy, å så tilbake til Mangen igjen, hvor ny kjedelås ble montert. Hjemreisen etterpå gikk heldigvis uten flere overraskelser.  Jonny mente det å være passasjer de første kilometerne med våt og løs grusvei var en relativt interessant opplevelse. :O) Han tenkte vell spesielt da på de områdene med snødekte veier hvor sykkelen stort sett gikk der den selv ville hehe
Å ferdes innover disse skogsveiene er utrolig kjekt og vakkert,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..