28 april 2012 MC tur til Bleiken stasjon

En flott dag på asfalterte veier i dag sammen med Jonny. Kjørte fra Jessheim ved 2 tiden, å la ut på de vanlige asfalterte hovedveiene opp til Brandbu. Etter en kaffekopp på hytta til Snefrid og Harald på oversiden av Bleiken stasjon, gikk turen videre nordover på rv34 langs Randsforden før vi svingte inn på 247 og 33 mot Gjøvik. Så gikk veien sørover langs E4 til Lygna, hvor vi svingte inn på 180 langs Skrukkesjøen. Nede ved Prestegårdshagen ved Hurdalsjøen valgte vi 120 sydover, å ved 9 tiden parkerte jeg hjemme i garasjen igjen. En fin runde som kan anbefales.

En tur på ca 25 mil, å en snittfart på 73km/t.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..