31 Mars 2012 Grustur Norge – Sverige

Har hatt en nydelig dag på flotte Norske og Svenske skogsveier. Ble med 4 andre fra Frogner området som skulle ut på grusveier denne litt kalde lørdagen. En av gutta snudde etter ca 15mil pga dagen også skulle brukes til andre ting. en tok asfalten hjem fra Töcksfors, men vi tre andre valgte samme rute tilbake. Jeg må innrømme at jeg ikke har helt kontroll på hvilke veier vi kjørte, men det burde ligne på det jeg har satt opp på kartet under.

Dette skulle bli min andre grustur, å helt klart en mye mer krevende tur enn den jeg kjørte i fjor høst. Det var alt fra hardpakkede flotte grusveier, løs sand, våt løs sand, grus «klinkekuler» +++. En skikelig opplæringstur for en nybegynner. Å cruse i 70-80-90km/t på disse grusveiene kunne være tøft nok for en fersking, men veiene er ikke bare rett frem. Så farten min på disse veiene var nok ikke like høy hele tiden, å de andre måtte nok vente litt på meg en gang i mellom, men kjekt var det like vell. Selv når de kjørte forbi meg på bakhjulet hehe. En kjempekjekk tur med kjekke folk på alt fra Husqvarna 125ccm, Husqvarna 630 (tror jeg), Suzuki DR650, min egen Suzuki Freewind XF650 til en BMW R1200GS.

En kommentar om “31 Mars 2012 Grustur Norge – Sverige”

  1. Ja det var den gang det Jarle, den «spede begynnelsen» for oss begge. Jeg hadde ikke så mye erfaring jeg heller den gang. Det begynner å hjelpe på lit nå selv om jeg fremdeles ser på meg selv som en amatør. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..