8. Februar 2012

Bremseklosser

Det er fortsatt 3mm bremsebelegg igjen, men siden jeg like vell skal kjøpe noe småtteri hos http://oemparts.no/ tror jeg at jeg like godt bestiller bremseklosser i samme slengen.

Fikk sendt en mail til Wilbers Suspension i kveld: http://wilberssuspension.co.uk/products.php

Har vurder om det kan være lurt å skifte til en litt annen støtdemper hvis det ender opp med å kjøre Warrior til Tyrkia. Foreløpig plan er at Nina skal være med i 4 dager, å da sier det seg selv at med 2 personer på sykkelen pluss bagasje vil kjøreegenskapene endre seg.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..