1. April 2012

Da ble det en liten kjøretur i dag også. Først en liten tur bort på grusveiene ved Sessvollmoen militærleir for å trene litt på nød bremsing på grus. Først nød bremsing av bakhjulet, så forhjulet, å så både foran og bak. Så trene litt på manøvrering stående på sykkelen. Målet er å ha fokuserer på å legge vekt på den fothvileren på den siden som man ønsker sykkelen skal styre til. Trente også litt på å trille sykkelen med motoren i gang og i gir. Høres muligens teit ut å trene på slike ting når man har kjørt sykkel i 10år, med føler at det er først nå jeg virkelig har brukt for det når jeg skal forsøke å øke kjøre kunnskapene på grus.

Etterpå ble det litt småkjøring i nærområdet. Med temperaturer på 3-4 grader gadd jeg ikke legge ut på en lengre tur. Men en tur til Svanefoss slusene ble det bl.a. tid til 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..