Dag 3

Dagen begynte med litt forvirring med at noen tider på biletten var med Svensk tid å noe med ‘lokal tid’. Frokosten ble derfor inntatt i siste liten. I tillegg hadde Natalie fått skikkelig ondt i ryggen i løpet av natten. Ho valgte derfor å gå på land mens jeg gikk ned å surret fast bagasjen å kjørte på land. Traff 4 Svensker i køen ut fra fergen som skulle til NordItalia med retur til Sverige igjen i løpet av 1 uke. Etter å ha fylt opp en nesten tom tank var det tilbake for å finne Natalie. Ryggen var ikke blitt bedre av den lille spaserturen, så vi slo oss ned på utsiden av ett lite shopping senter i ett par timer.

Natalie stretches her back

Det viste seg at det skulle bli underholdene. Ett av innslagene var en dame som kjørte over noe stål greier som lå på bakken så deler fra undersiden av bilen lå strødd og mest sannsylig hull i bensintanken.

A car driving over a manhole cover and damage the car

Kl11 kjørte vi videre. Noen kilometerj på E20 før vi tok inn på små rolige vier til Kose, videre til Paide………….

Parked Yamaha XV1700 Road Star Warrior near Haademeeste

I Turi ble det litt mat før turen gikk rettning Riga. Men før vi kom så langt tok vi av ved Haademeeste. Veiene litt vest for hovedveien går helt ute ved kysten.

First father – daughter vacation day

Her ligger det bl.a. ett flott hotell som heter Merelaane hotell. Ett flott sted med flottestrender. Hvis Natalie blir bedre i ryggen i morgen kjører vi innom Riga før turen går i retning Vilnius. Er ikke formen bedre tar vi en hviledag her i morgen slik at Natalie sin rygg får hentet seg litt inn igjen.

Kjøredistanse 28 mil Gj.snitt hastighet 75km/t Topphastighet

Natalie smiled bravely, but still have pain in the back

Det ble også tid til å blogge litt 🙂

Updating the blog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..