Dag 2

Dagen startet med at Natalie ringte kl 9 å så ho hadde landet på Gardermoen. Etter 4 timer venting fløy ho videre til Arlanda hvor jeg sto i 30 varmegrader å ventet.

Dagens kjøredistanse ble derfor 126km. Topphastighet 126km/t. Gjennomsnitt fart 76km/t. Vell nede på kaien ble alle mc’er plassert i en egen fil for felles ombord kjøring før alle bilene kjørte ombord.

Natalie first day as a biker chick 🙂

Mens vi sto der å ventet på å kjøre ombord kom vi i snakk med ett par fra Estland som hadde vært på mc tur i Norge. Han hadde bl.a t-shirt på seg med HD-Bergen reklame.Verder er liten 🙂

Kart ble tatt frem å de fortalte litt om veikvaliteten i de områdene Natalie og jeg skal kjøre i å kom samtidig med noen anbefalinger.

A Polish biker couple we met

Jeg hadde hatt litt problemer med bestillingen av fergebillettene å var litt spent på hvordan lugar opplegget fungerte. Men så langt ser det ut til at jeg har bestilt 2 stk 3manns lugarer. Så vi har fått god plass på hver vår lugar.

Nå er det vell på tide med en dusj, en middag…………….

Natalie enjoy the dessert

å ta med kart og gps’en å sette seg i baren for å se hvor vi skal kjøre i morgen.

I tillegg må vi jo få med oss solnedgangen 🙂

Sunset in the Stockholm archipelago

Vi måtte også gjøre ett par endringer på skinnjakken til Natalie for å få plass til ryggskinnen jeg hadde kjøpt til henne.

Natalie modifies leather jacket

En tur på båtens nattklubb ble det også tid til før øyelokkene ble tunge.

The nightclub onboard

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2011 MC tur EuropaLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..