Dag 1

Da er første delen av turen gjennomført. Dro fra jobb rett etter klokken 14. Kjørte til modern for å få en siste norske middag før turen over Svenskegresen ble unnagjort.

First stop. Eat dinner with my mother

Veiene til Stockholm er ikke så utfordrene, å i følge gps’én kunne den fortelle at turen fra Mogreina-jobb-Spydeberg-Stockholm ble turen på litt over 57mil som ble unnagjort med en max fart på 153km å en gjennomsnitt fart på 94km.

On the way to Sweden

Hadde noen kilometer med lett regn og ett par mil med våte veier, men resten av turen var nydelig vær med ca 20grader i snitt.

Velll fremme i Stockholm ble kvelden tilbrakt sammen med Janne, Janne sin samboeren og ei venninne i hotellrespsjonsområdet med noen kalde øl i omgivelser hvor det gikk ann å snakke.

I morgen er det opp på Arlanda flyplass for å hente Natalie å så inn til Stockholm igjen for å ta fergen tiil Tallin.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2011 MC tur EuropaLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..