Oppsummering. Min Europatur gjennom 17 land i 2011

Sykkelen ferdig feriepakket

Yamaha Road Star XV1700 Warrior packed and ready for vacation

Totalt sett ble det 17 land på denne turen. Følgende land ble besøkt: Sverige, Estland, Latvia, Lithuania, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Østerike, Sveits, Italia, Tyskland, Lichtenstein, Frankrike, Luxembourg, Belgia, Nederland og Danmark.

Det ble også tid til å besøke 15 alpepass. Følgende pass ble kjørt: Grossglockner passet, Gerlos passet, Brenner passet, Giovo passet, Stelvio passet, Foscagno passet, Berninapa passet, Malojapa passet, Plugen passet, Bernardino passet, Grimsel passet, Susten passet, Simplon passet og St. Gotthard passet.

Total kjørelengde ble 7785km.

Bloggen ble oppdatert med tastaturet på mobilen å inneholder nok en del merkelige stavelser som ikke finnes i ordboken.

Min datter Natalie H. Eek på 20år var med på turen gjennom 10 av disse landene og 12 av alpe passene i løpet av de 2 ukene ho var med. Natalie var ett flott reisefølge, å oppgaver ble kjapt fordelt inn i de rutinene som ble opparbeidet de første dagene. Eksempel på dette var at når kvelden kom, fant Natalie frem notatboken å begynte å notere ned ting vi kom på at vi hadde opplevd i løpet av dagen, å steder vi hadde besøkt. Så ble kartene funnet frem å vi begynte å planlegge  neste dag. Natalie hadde best syn å leitet etter steder på kartet, å jeg la inn kjøreruten på gps’en. Etter at alt dette var over begynte jeg på jobben med å oppdatere bloggen å Natalie var klar for å bruke resten av kvelden med å sende sms til sin kjæreste (som hadde en hemmelig plan. En plan som gikk ut på at dagen etter at Natalie kom hjem å svigerfar var flere tusen km vekk var ett godt tidspunkt å fri til min datter)   🙂

Gratulerer Natalie å takk for at du delte denne herlige turen med meg.

 

Ett innslag i Tyske Bikers News ang Warrior treffet 🙂

Litt tekst og bilder fra Warrior Meeting 2011 in Andermatt/Switzerland: http://theviking-europeanwarriors.blogspot.com/2011/07/warrior-meeting-2011-in.html

Her er en filmsnutt fra fellesturen på lørdag den 23. På begynnelsen av turen hadde vi regn, men jo lenger sør mot den Italieske grensen vi kom jo bedre ble været. Også på vei nordover igjen mot Andermatt holdt været seg bra. Filmen er stort sett tatt opp på begynnelsen av turen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..