Dag 16

Dagen i dag skulle brukes til en liten fellestur. 26 Yamaha Warrior å en HD på rekke å rad er ikke hverdagskost uansett hvor i Europa man er. Sykkenen er solgt i ett relativt lite antall og i følge tyskerne finnes det bare 350 stk i Tyskland å dette er ett land med maaaange tusen mc’er. Ca 20stk solgt i perioden 04-09 i Norge.

Turen gikk via Lucmagn, A. Pini, etc før St. Gotthard passet ble kjørt på nytt.

Warrior meeting 2011 Andermatt

Utpå kvelden ble The Warrior hymnen spilt 🙂

Å i morgen går turen nordover å retning hjem til Norge. Begynner å glede meg til å komme hjem men ser også frem til ett par tusen km på veiene hjemmover.

Dagens kjøredistanse ble ca 16 mil

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2011 MC tur EuropaLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..