26. November 2011

Ikke hvert år man kan legge ut på mc tur siste uken i november, men i år kan man altså det. Ble en nydelig dag med + 2 til 5 grader med først 3 mil på asfalt vei til Årnes hvor jeg som avtalt møtte Jonny Kristiansen. Så var det litt forfrisninger hos Gunnar Rødland Klamroth før vi la turen ut på flotte grusveier. Vet ikke hvor mange mil det ble(10?) men det var en utrolig kjekk førstereis tur på grus som ga mersmak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..