4. Desember 2011

Hadde 1 hk mellom beina i dag 🙂 Ble en ridetur med nabojenta Lene, Nina på en nordlandshest og meg selv på en fjording. Kjenner at det ble brukt noen muskler som man vanligvis ikke bruker. 100m på asfalt, noen kilometer på grusvei, å resten på skogstier. Kjempekjekt selv om hestene muligens synes det var litt skummelt på skogsveiene når det var litt glatt. Selv synes jeg det var mest skummelt når det kom biler siden jeg ikke viste hvor trygg fjordingen var på bilene (eller hundene som var på rådyrjakt).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..