13. November 2011

Hentet den nyinnkjøpte sykkelen 🙂

Da ble det kjøretur til Sotra denne helgen med henger, laste opp XF650’en, en innkjøpt vertikal radioamatør antenne for 10-160m, for så å legge turen til Mogreina igjen på søndagen. Godt surret sto sykkelen stødig hele turen, men ble meget skitten etter å ha stått 2meter bak en X-trail i 54mil. Så når jeg kom frem var det frem med høytrykspyler for å spyle av henger, sykkel og bil. Skuffelsen var selvfølgelig til å ta og føle på når sykkelen ikke startet i garasjen men ……………. Sikkert bare en bagatell. Sykkelen er jo prøvekjørt i x antall mil uten et eneste feilslag, så jeg får klø meg i hode å se hva jeg har gjort galt 🙂 Mest sansynlig en brukerfeil 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..