13. November 2011

Hentet den nyinnkjøpte sykkelen 🙂

Da ble det kjøretur til Sotra denne helgen med henger, laste opp XF650’en, en innkjøpt vertikal radioamatør antenne for 10-160m, for så å legge turen til Mogreina igjen på søndagen. Godt surret sto sykkelen stødig hele turen, men ble meget skitten etter å ha stått 2meter bak en X-trail i 54mil. Så når jeg kom frem var det frem med høytrykspyler for å spyle av henger, sykkel og bil. Skuffelsen var selvfølgelig til å ta og føle på når sykkelen ikke startet i garasjen men ……………. Sikkert bare en bagatell. Sykkelen er jo prøvekjørt i x antall mil uten et eneste feilslag, så jeg får klø meg i hode å se hva jeg har gjort galt 🙂 Mest sansynlig en brukerfeil 🙂 🙂 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Suzuki XF650 Freewind SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..