12. September 2011

Da har i alle fall første stepp i planleggingan av mc tur 2012 begynt. Om det blir noe av enda får tiden vise, men ønsket er der, viljen er der, så får vi bare se om det lar seg gjøre å få til i praksis også. Steder som Ungarn, Romania, Tyrkia, Hellas, Albania, Makedonia, Montenegro, Kroatia, Slovenia etc ble ikke besøkt i 2011, å kan være ett mulig mål i 2012. Skulle det bli at dette går bra vil avreise være i slutten av Juni å bli en tur på 3 uker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..