1.Oktober 2011

De hadde lovet kjempeflott vær i dag, men i stede for en flott solskinnsdag ble det en dag med tåke. Reiste fra Frogner ved 10 tiden sammen med 10 andre sykkler, kjørte til Halden via Mysen. Så var det en liten tur over gamle Svinesund broen, å ett stopp for å få seg en liten matbit for de som ønsket det, pluss litt handel for de som hadde plass til litt kjøtt å røyk. Så gikk turen via, Skiptvedt, stopp ved Solbergfoss i Spydeberg, Tomter, Enebakk, før turen gikk hjem til Mogreina igjen. Men selv om det var tåke hele dagen var temeraturen grei nok med ca 14-15 grader. I følge værmeldingen skal været bli bra i morgen, så vi får forsøke igjen da 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..