1.Oktober 2011

De hadde lovet kjempeflott vær i dag, men i stede for en flott solskinnsdag ble det en dag med tåke. Reiste fra Frogner ved 10 tiden sammen med 10 andre sykkler, kjørte til Halden via Mysen. Så var det en liten tur over gamle Svinesund broen, å ett stopp for å få seg en liten matbit for de som ønsket det, pluss litt handel for de som hadde plass til litt kjøtt å røyk. Så gikk turen via, Skiptvedt, stopp ved Solbergfoss i Spydeberg, Tomter, Enebakk, før turen gikk hjem til Mogreina igjen. Men selv om det var tåke hele dagen var temeraturen grei nok med ca 14-15 grader. I følge værmeldingen skal været bli bra i morgen, så vi får forsøke igjen da 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..