Dag 6 av Route 66 turen Søndag 3. Juni 2007 MC tur i Canada, Michigan, Ohio og Indiana

Søndag 3. Juni startet med en liten krangel med damen i restauranten på hotellet. Her skulle de servere bl.a. egg og bacon, men damen var skikkelig kjip på bacon’et hehe. Men etter og ha spist oss mett kjørte vi videre på vår siste etappe i Canada.

Torger riding in the direction Detroit
Torger riding in the direction Detroit

Grenseovergangen til USA denne gangen ble ved Detroit.

Jarle riding in the direction Detroit
Jarle riding in the direction Detroit

Torger var litt preget av tidlige morgninger, daglige kjøredistanser som var litt lenger enn han brukte å kjøre, så når han fant navnet på en vei som gikk hele veien ned til Florida ble dette vurdert sterk.

Negotiations
Negotiations

Men med utsikten til at vi skulle kjøre gjennom flere tidssoner på vei vestover som ville medføre litt mer søvn klarte Yngve og overtale han til å bli med videre. Denne dagen kjørte vi til Indianapolis.

Stater: Michigan, Ohio, Indiana

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2007 Kyst til kyst USAStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..