Dag 7 av Route66 turen Mandag 4. Juni 2007 MC tur i Illinois, Missouri, Kansas.

Mandag 4. Juni kjørte vi fra fra Indianapolis i strålende solskinn, men etter en stund åpnet himmelen seg og slapp ned masse vann. Da var det bare å finne ly med en gang. Her traff vi en til som hadde søkt ly, og som kunne komme med noen advarsler. Han kunne fortelle om veier med store sprekker som kunne være meget farlig for motorsykler. Selv hadde  han mistet sin mor i en motorsykkelulykke pga at fordekket på motorsykkelen ho satt på hadde havnet nede i en slik sprekk. Når sprekken blir smalere kiler fordekket seg og sykkelen vil velte.

Rain outside Indianapolis
Rain outside Indianapolis

I St Louis får vi det første glimt av Route 66. Yngve og Torger synes dette må avbildes 🙂

In St Louis we see the first Route 66 sign
In St Louis we see the first Route 66 sign

I Bourbouse Vally var vi på Harley verksted igjen fortsatt uten reparasjon. Det er forsatt meget varmt og det blir drukket masse veske. Da er det ikke alltid tid til å ta av hjelmen når man endelig stopper for å …………………..

Pee break
Pee break

Denne kvelden ender vi opp i Rolla hvor også 3 andre turister dukker opp. De er fra Sveits å disse skal vi senere også møte i Santa Fe. De kunne omtrent ikke Engelsk og vi kunne i alle fall ikke det språket de snakket hehe

MC riders from Switzerland in Rolla
MC riders from Switzerland in Rolla

Stater denne dagen ble: Illinois, Missouri, Kansas.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..