Dag 5 av Route 66 turen Lørdag 2. Juni 2007 MC tur i Canada

Lørdag 2. Juni kjørte over grensa og stoppet på Canada siden for og se nærmere på denne berømte fossen. Utsikten er helt klart mer spektakulær på denne siden.

Fantastic views of Niagara Falls
Fantastic views of Niagara Falls

Planen var og kjøre litt i Canada før vi skulle tilbake til USA, men første forsøk ble kort. På vei vekk fra Niagara Falls klarte vi å kjøre feil, og plutselig sto vi på grensen inn til USA igjen uten mulighet til å snu. Så da var det inn i USA, snu å kjøre tilbake til Canada igjen. Regner med dette må være en av de korteste turene til USA noen noen gang har gjort. Var i USA ca 5 minutter :-)))

America - Canada border
America – Canada border

Tilbake til Canada igjen noen minutter senere endte turen opp i Chatham. Mens vi står på utsiden av hotellet ser vi 3 motorsykler kjøre forbi. Disse 3 syklene skulle vi treffe 4 ganger til på vår tur. Det viste seg at de var på vei til Chile og skulle være på veien i de 3 neste mnd.’ene.

Stayed in Chatham
Stayed in Chatham

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2007 Kyst til kyst USAStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..