Dag 4 av Route66 turen Fredag 1. Juni 2007 MC tur til Orange County Choppers showroom

Fredag 1. Juni vi startet med å besøke OCC.

Orange County Choppers old workshop
Orange County Choppers old workshop

Etter å ha snakket litt med ett par av mekanikerne for å se om de kunne fikse sykkelen til Torger som fortsatt kjørte rundt med skjev forgaffel, tittet litt i butikken reiste vi videre til det stedet hvor alle syklene var utstilt.

Outside the Orange County Choppers showroom
Outside the Orange County Choppers showroom
inside Orange County Choppers showroom
inside Orange County Choppers showroom

Alle syklene som er laget i de tv episodene som vi hadde sett på forhånd sto utstil her.

Det ble en sen kveld denne dagen også. Ca kl 23 var vi fremme ved Niagara Falls http://www.niagarafallstourism.com/ på USA siden og fikk med oss fyrverkeriet midnatt. Det ble også litt kaos, når det viste seg at rommet vi hadde fått utdelt var bebodd av noen håndverkere som holdt på og fikse på rommet. Selv om de ikke var der når vi kom på rommet fristet det ikke å bo der, så ett nytt rom ble tryllet frem selv om det i utgangspunktet var fullt.

Fireworks at Niagara Falls
Fireworks at Niagara Falls

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2007 Kyst til kyst USAStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..