Dag 3 av Route66 turen Torsdag 31. Mai 2007 MC tur til Niagara Falls

Torsdag 31. Mai begynte med at vi kjørte opp på Harley butikken for og prøve å rette opp framgaffelen på Torger sin sykkel og bytte eksospotta på sykkelen min. Begge deler mislykkes men det ble tid til å koble ledningene til GPS’en på en skikkelig måte pluss flagg 🙂

On the outside of a Harley Davidson workshop in Winchester
On the outside of a Harley Davidson workshop in Winchester

Planen var og kjøre videre mot OCC http://www.orangecountychoppers.com/, i fylket Orange County. På oppfordring fra en lokal MC kar ble bedt om og holde oss til en spesiell vei, men dette endte med at vi kjøret i feil retning. Men ingen grunn til å klage. Vi var jo på ferie 🙂

Resting on the way to Liberty
Resting on the way to Liberty

Det ble mørkt før vi slo oss til ro denne kvelden. Vi var i ett område hvor det ikke var så mange hotell, ett par av plassene vi stoppet var så suspekte at det og ta bilde ikke var tema. Men til slutt endte vi opp på ett hotell drevet av en Kinesisk familie i Liberty.

Dark before we came to Liberty
Dark before we came to Liberty

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2007 Kyst til kyst USAStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..