Dag 2 av Route66 turen Onsdag 30. Mai 2007 MC tur i West Virginia og Pennsylvania

Onsdag 30. Mai hentet vi ut motor syklene. Heldigvis hadde Torger vært innom utleieselskapet dagen før for å sjekke at alt var klart. Det viste seg at de hadde glemt oss og fikk plutselig meget dårlig tid med å ferdigstille syklene. Men klokken 10 var de klar til å bli hentet slik at vi kunne begynne å pakke utstyret.

Yngve skulle kjøre en Harley-Davidson Heritage

 

Yngve was riding a Harley Davidson Heritage
Yngve was riding a Harley Davidson Heritage

Jeg skulle kjøre en Harley-Davidson Road King

 

I was riding a Harley Davidson Road King
I was riding a Harley Davidson Road King

Torger kjørte selvfølgelig sin egen HD  Thunder Mountain.

Torger riding his Harley Davidson
Torger riding his Harley Davidson

Første dagen ble en pangstart bokstavelig talt. Når vi hadde oss en rundtur inn i sentrum av Washington DC klarte Torger krasja inn i sykkelen min i ett lyskryss. Torger bøyde framgaffelen på sin sykkel og min sykkel fikk skrammer på eksospotta.

 

broken exhaust
broken exhaust

Dette var første gangen jeg skulle teste min nyinnkjøpte TomTom. Så med meg foran, de 2 andre bak, masse biler og avkjøringer klarte vi og miste Yngve ved en avkjørsel. Og finne hverandre igjen i denne byen var håpløst, så vi beste oss for å kjøre videre og avtalte via telefon og møtes på en bensinstasjon når vi nådde veien som skulle bringe oss nordover i staten New York. En polis hadde stått å holdt øye med Yngve mens han sto å ventet på Torger og meg, så når vi kom kjørende inn på bnsinstasjone tok det ikke mange minuttene før han dukket opp.

Denne kvelden endte vi opp i Winchester. Etter og ha booket inn på hotellet, kjørte vi rundt på letingen etter ett HD verksted som kunne fikse Torger som framgaffel.

HD verkstedet fant vi, men det var selvfølgelig stengt på den tiden av døgnet. Mens vi sto der kom det en ballong inn for landing, og plutselig var alle mann i arbeid 🙂

Not so easy to fold a air balloon
Not so easy to fold a air balloon

Men det skulle vise seg att det lønner seg og bidra. Dattera til ballongflygeren som også kom kjørende med sin bil, hadde tidligere jobbet på dette HD verkstedet og kjente de rette folkene. Så etter ett par telefoner hadde ho ordnet slik at vi skulle få komme til neste morgen så fort de åpnet.

Stater vi kjørte gjennom denne dagen var: West Virginia, Pennsylvania.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..