Dag1 av Route66 turen Tirsdag 29. Mai 2007 New York, New Jersey, Maryland, Delaware, Virginia

Tirsdag 29. Mai landet vi på New-Ark. Vi hadde snakket om at vi hadde lyst til og gjøre dette i flere år, så når samtaleemnet kom opp i desember 2006 så bestemt vi oss der og da. Bestilte billetter, sendte mail for og få tak i leie sykler, og begynte å titte på kart 🙂  I løpet av vinteren hadde jeg nevnt turen for Torger, og dette var noe han også gjerne ville være med på. Dermed har vi 3 stk som skulle legge ut på denne turen. Når vi kom til New-Ark leide vi oss bil for å kjøre ned til Washington DC hvor syklene var, og Torger skulle vente på oss. Siden Torger bor i Florida hadde han kjørt fra Florida noen dager før, og hadde allerede noen mil på veien.

 

Rental car in New-Ark Airport
Rental car in New-Ark Airport
Sightseeing Manhattan New York City
Sightseeing Manhattan New York City

Så etter en liten sightseeing i New York var det på tide å legge turen……..

 

On the way to Washington DC
On the way to Washington DC

………sørover til Washington DC for og komme litt til hektene etter en lang flyreise, møte Torger og for å hente motorsyklene.

På hotellet hadde Torger allerede rigget seg på plass på rommet og begynt å studere kartene 🙂

 

map study
map study

Statene ligger tett syd for New York, så vi fikk med oss  New York, New Jersey, Maryland, Delaware, Virginia før dagen var omme.

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2007 Kyst til kyst USAStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..