Dag 12 av Route66 turen Lørdag 9. Juni 2007 MC tur til Gallup

Lørdag 9. Juni  Helt siden vi var i Canada har vi hørt på nyhetene om ett uvær senter som herjet rundt i USA. Denne dagen blir vi oppfordret om å ikke kjøre videre pga store nedbørsmengder og hagel bare ett lite stykke foran oss på ruten. Biler som kommer inn på bensinstasjonen vi satt på i 3 timer bar preg av at de like vell hadde tatt sjansen på å gjøre eller de var blitt skadet når de sto i ro i påvente av att uværet skulle passere.

heavy rain made ​​rivers
heavy rain made ​​rivers

Men når regnet ga seg var været som før. Dvs godt og varmt, og grunnen til at vi hele tiden har godt med klær på oss er at vi setter sikkerheten først og i tillegg for at vi ikke skal bli solbrente. Denne dagen rir vi inn i solnedgangen i Gallup.

sunset in Gallup
sunset in Gallup

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2007 Kyst til kyst USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..