Dag 11 av Route66 turen Fredag 8. Juni 2007 MC tur til Cadillac Ranch, Midpoint cafe og Santa Fe

Fredag 8. Juni I det vi svinger ut på veien i retning Cadillac Ranch ser vi gutta fra Canada for siste gang. Siden jeg er fotograf får Yngve og Torger vise frem bilene på Cadillac Ranch.

Cadillac Ranch
Cadillac Ranch

Turen går videre og ett stopp på Midpoint cafe, midt mellom Los Angeles og Chicago  blir det også tid til. På bakrommet inne i cafe’en hører vi plutselig norske stemmer og må inn å titte. Stemmene er der forsatt når vi kommer inn men ikke ett menneske var å se. Det viser seg at de norske stemmene kommer fra en video spilt inn av ett Norsk Route 66 team som har lagt igjen en dvd 🙂

Midpont Cafe Route 66
Midpont Cafe Route 66

Selv om målet er og kjøre mest mulig på gamle route66 hender det at man må gi opp, noe bildet her viser.

Route 66 ends
Route 66 ends

Når jeg så dette toget komme i møte forsto jeg tidlig at dette toget var lengre enn noe 17. mai tog jeg hadde sett. Tenkte jeg skulle telle vognene, men det hadde sikkert vært enklere og telle hvor mange minutter det tok før siste vognen var passert.

very long train
very long train

For en som har lest Morgan Kane serien mer enn 2 ganger må man selvfølgelig også legge inn Santa Fe på reise ruten. Hvem vet? Kan være Morgan Kane og jeg har overnattet i samme rom? PS: Hvis det ser ut til at jeg går litt rart, så stemmer det. Helt siden Canada har jeg slitt med ryggen.Den eneste posisjonen som fungerer smertefritt er når jeg sitter på motorsykkelen.

Walking in Santa Fe
Walking in Santa Fe

Stater: New Mexico

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2007 Kyst til kyst USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..